dimecres, 11 de novembre del 2015

VI. Concurs de pintxos de Getxo ‘GetxOnEgin’


VI. Consurs de pintxos de Getxo
El passat cap de setmana, els components de l’equip de “Cuina d’emergència” vam tenir l’oportunitat de prendre part en un acte organitzat per l’ajuntament de Getxo (Bizkaia) que ens va fer moltíssima il·lusió, el “VI. Concurs de pintxos de Getxo ‘GetxOnEgin’”.

Però realment, què és “#GetxOnEgin”? Doncs veureu, és una iniciativa impulsada pel servei d’eusquera i el departament de promoció econòmica de l’ajuntament de Getxo per potenciar la gastronomia local amb l’ús de l’eusquera com a fil vertebrador. Dins d’aquesta iniciativa, hom te la possibilitat de tastar fins a 56 pintxos per un euro cadascun, repartits això sí, per la majoria de barris de la ciutat.

Us recomanem totalment donar-vos un passeig per Romo, les Arenas, Algorta o el port esportiu buscant el distintiu del concurs “#GetxOnEgin” els matins i migdies del 7, 8, 14 o 15 de novembre i degustar els seus sorprenents pintxos només un euro.

Nosaltres aquest any tenim la magnífica oportunitat de formar part activa del concurs tastant i valorant tots els pintxos participants com a membres del jurat. Us recomanem que ens imiteu, tant passejant pels carrers de Getxo com tastant els pintxos i votant al millor pintxo a través de Whatsapp (al número: 628.688.614). Hi ha un munt de premis en joc!! I un pilot de sorpreses a les barres participants (per exemple: trampantojos, pintxos de disseny, pintxos tradicionals, etc.).



Nosaltres hi serem els quatre dies, ens hi acompanyareu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada