Uff!! Quin tros
de recepta boníssima us explicaré avui!! Meh, meh, meh! Fàcil, ràpida, i
sobretot, gustosíssima. Quan els meus amos la van fer, a casa va ser un vist i
no vist, ja que, quan els plats van arribar a la taula, van desaparèixer en un
obrir i tancar d’ulls, i com no podia ser d’una altra manera, jo em vaig quedar
sense tastar-los...
A la recepta
d’avui, l’anomenaré: “Lloms de tonyina marinada a la planxa”.
Els meus amos,
per fer-la, van emprar els següents ingredients (per a dues persones, clar):
2 rodanxes de
llom de tonyina
2 patates
mitjanes
Una llimona
Sal
Pebre
Oli
Per començar,
posareu les dues rodanxes de llom de tonyina en un bol. Les salpebrareu al
vostre gust, i a continuació, hi afegireu el suc de la llimona i un parell de
cullerades d’oli. Una vegada fet, ho deixareu descansar tot, com a mínim durant
15 minuts.
Mentrestant,
prepareu la guarnició. Podeu optar tant per una amanida com per una patates
rosses. En aquesta ocasió, els meus estimats amos van escollir una patates
rosses, que per senzilles, obviaré explicar-vos, meh meh meh!!
Finalment, caldrà
passar la tonyina per la planxa, però amb molt de compte, només l’hi tindrem un
parell de minuts per cada costat (només un minut si les rodanxes són primetes).
I aquesta és una
possible presentació:
Lloms de tonyina marinats a la planxa |
No us en
menjaríeu una ració? Jo si, meh meh meh!!
Com saben els teus amos que t'agrada el peix eh? Marta
ResponEliminaSí que me'n menjaria una ració. Ara mateix. Una proposta boníssima i lleugereta, a més.
ResponElimina