diumenge, 27 de desembre del 2009

Farcellets de salmó i formatge

Ronyeu!! Mai hagués pensat que veuria als meus amos preparar un plat tan senzill i deliciós, i, a sobre, que portés el que a mi més m’agrada: salmó (hmmm...!)

Mireu quins ingredients més deliciosos:

200 gr. de salmó fumat
1 safateta de formatge per untar
1 paquet d’oblees
Orenga

Potser complicat un plat amb aquests ingredients? Doncs no, però bo ho es una estona. Mireu què senzill és de preparar.

Agafeu l’oblea y estireu-la bé. Col•loqueu una llesca de salmó fumat de forma que cobreixi l’oblea i seguidament amb una espàtula, unteu el salmó amb el formatge, i seguidament espolvorejar amb orenga. Una vegada fet, enrotlleu l’oblea.

Com és lògic, repetiu aquest procés mentre disposeu d’oblees o de salmó per omplir-les. Si sobre una mica de salmó i teniu a prop un gat maco com jo... doncs ...

Bé, finalment, poseu els rotllets en una font pel forn que prèviament haureu pre-escalfat a 185º. Col•locareu la font al forn a mitja alçada. No necessiten més de 10 minuts encara que els podeu deixar fins que estiguin ben dauradets.

No us sembla que tenen molt bona pinta?






Jo els utilitzaria com entrants de cara als dinars o sopars importants, tindreu el triomf assegurat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada