dilluns, 30 de juliol del 2018

Restaurant Pintabocas - Vitoria-Gasteiz


Tal i com us vam explicar fa uns mesos, a la ciutat de Vitoria-Gasteiz han aparegut varies opcions que, sens cap mena de dubte, milloren la seva oferta gastronòmica. En aquella ocasió us vam comentar el “Eskolaberri Soul Cooking” mentre que avui amb aquesta entrada ens centrarem en, potser, un dels darrers èxits de públic, el restaurant “Pintabocas”.

Després de varis intents de reservar taula al “Pintabocas” per fi vam aconseguir hora per provar la seva cuina. I la veritat, ja us avancem que ens va agradar i des d’aquell dia hi hem tornat varies vegades i n’hem tastat tant la seva carta com el seu menú del dia. Però bé, us anem explicant.

Quan vam arribar al local ens vam endur una grata sorpresa ja que, tot i que el coneixíem d’altres iniciatives passades, el local ha mantingut l’encant que li atorga el seu sostre voltat de fusta tot i afegint-hi una sèrie de detalls que creen una atmosfera encara més moderna i acollidora.

Tal i com hem comentat al començament, els darrers dos o tres mesos, els membres d’aquest equip hem tingut l’oportunitat d’anar varies vegades a aquest restaurant, per lo que creiem que coneixem bastant bé la seva oferta gastronòmica que és, sota el nostre punt de vista, molt interessant.

El menú diari consta d’entrant, plat principal, postres, aigua i vi de l’any per uns 13 euros per persona. La veritat, és un menú molt compensat, amb amanides, pastes, arrossos, carns i peixos entre les opcions a escollir, tot preparat a l’estil tradicional, amb un toc modern i una presentació bastant cuidada.

En quant a la seva carta, comentar que es composa per una curiosa selecció de plats que vas des de la cuina més tradicional (amanides, costelles de xai, braó de porc o rissotto) fins a propostes més internacionals com les piadines amb mix de bolets, llagostins amb cruixent tex-mex o verduretes en tempura i salsa teriyaki.

De la seva carta i en base al que hem pogut tastar, us recomanem:

“Arròs negre amb calamarsets i toc d’allioli”. Una bona alternativa per degustar un bon arròs caldós amb uns calamarsets ben tous.

“Piadines amb mix de bolets i bacó amb salsa de mostassa i mel”. La seva combinació de sabors ha convertit aquest plat en potser, el nostre plat favorit. És ideal per compartir.

“Patates amb crema de bacó, salsa ranxera i formatge grana padano”. Per amants de les patates que a més els agradi compartir.

“Pintabocas burguer”.   L’hamburguesa de la casa és una de les més recomanables, amb bona carn de costellada de vedella i salsa Cèsar. Simplement especial.

“Coulant”. És sense dubtes, el postre ideal per tancar un sopar per rellepar-se els dits.

I com no podia ser d’una altra manera, acabarem la crítica amb un parell de coses que no ens han agradat tant del restaurant “Pintabocas”. La primera d’elles, un plat, la “mollete amb esmollat de costella de porc, iogurt de maracujà, caramel de cervesa i sucre moreno de canya”... excessivament dolç per ser una hamburguesa. La segona cosa a millorar, el tracte amb client de part del seu servei, ja que, tot i que a la taula el tracte es correcte, hauria de ser més agradable quan el client acut al restaurant a reservar o simplement a demanar informació.

Amb tot, i tenint en compte que el “Pintabocas” és un restaurant de bastant èxit, us deixem les seves dades de contacte amb per fer-hi la corresponent reserva:



Pintabocas
01004 Vitoria-Gasteiz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada