diumenge, 14 d’abril del 2013

Premi Best BlogAra fa uns dies vaig tenir una agradable sorpresa (com les de finals de l’any passat), la Gènia de “El receptari” em va atorgar un nou reconeixement, el premi Best Blog. És el següent:A que és mono? Bé, a mi em va agradar tant com un bon plat de peix, meh meh meh! Moltes gracies per pensar en aquest petit racó.Les bases per a obtenir el reconeixement són les següents: • Respondre a 1 qüestionari amb 10 preguntes
 • Atorgar el premi a 20 blogs més amb menys de 200 seguidors.Aquí teniu el qüestionari i les meves respostes: 

 1. Quan fa que tens el blog? Des de ja fa més de 4 anys, concretament des de setembre del 2009
 2. Quina és la teva recepta més visitada? Uns deliciosos “Ous trencats amb encenalls de pernil ibèric” acompanyats amb un bon “Patxaran casolà
 3. Com va començar la vostra afició per la cuina? Menjant i veient com els meus estimats amos fruïen a la cuina.
 4. Aquesta afició té alguna relació amb la vostra activitat professional?  Treballar jo?? Cap ni una (ni amb l’activitat dels meus estimats amos, tampoc, meh meh meh!!), es un pur divertiment.
 5. Quan veu decidir crear un bloc? Un dia que aquell parell estaven fent un combinat de salmó... vaig pensar: “Això ho ha de saber la gent!” i aquí estic.
 6. Amb quina finalitat el veu crear? Una mica per experimentar i compartir coneixements (dels meus estimats amos, clar).
 7. Creus que és una bona manera d'intercanviar informació gastronòmica? Oi tant que si!, ara mateix els blogs aporten més informació que la majoria de programes de televisió i revistes de cuina..
 8. Participeu periòdicament en algun concurs de blocs de cuina o pastisseria?  No ho he fet mai, i la veritat, no crec fer-ho, ja que com a bon gat, escric quan puc i no tinc coses millors a fer (estirar-me, llepar-me, fer la migdiada, etc.). 
 9. Teniu algun blocaire famós de referència? Es clar que sí, tots les meus estimats seguidors i seguidores, ells són la millor referència.
 10. En quina recepta esteu treballant ara?  Treballar, jo?? Ejem... La veritat és que ho se, ho veurem els propers dies, meh meh meh!!

Els meus 20 blogs recomanats amb el premi Best Blog:

1 comentari: