Ara fa un parell de mesos, poc més o menys, un dels meus esclaus (perdó, un
dels meus estimadíssims amos, meh meh meh!!) va celebrar el seu aniversari, i
clar, una fita com aquesta bé es mereix una celebració especial, no? Jo crec
que si, per això i encara que sigui només en ocasions com aquesta, celebro que
sortissin a sopar…
En aquesta ocasió el restaurant escollit fou el “Restaurante Araba”. Sense
cap mena de dubte, un dels restaurants històrics de Vitoria-Gasteiz. Un munt de
persones han celebrat allà els seus banquets de boda des de fa més de 35 anys.
Bé, encara que ells no es van casar, el passat mes de desembre van fer una
reserva per anar al Restaurant Araba, i el dia escollit van anar-hi per provar
el menjar d’aquest històric.
Una vegada al restaurant es van emportar una autèntica sorpresa... el lloc
està totalment reformat, amb la cuina a la vista, un menjador lluminós, un
jardí amb terrassa i fins i tot, un petit hotel.
Els meus amos, com sempre que van a un restaurant, volien escollir el menú degustació,
però malauradament en aquesta ocasió van haver d’optar per un altre ja que el
restaurant no en disposava. Finalment van optar pel “Menú de nit”, que incloïa
els següents plats:
Entrants:
- Remenat de bolets. Es veu que era un autèntic plaer pels sentits... els boletus amb ous remenats... i jo sense provar-los!!
- Fregits de la casa. Un plat molt senzill, potser el més fluixet del menú.
- Amanida de tonyina. Molt senzilla, però bona.Suquet de peix. Calentet i molt gustós. Segons els meus amos, estava molt bo.
Plats principals:
- Rellom amb foie. Un dels meus amos, el va fruir. Segons va dir, no estava bo, estava el següent!
- Entrecot a la planxa. Un entrecot maco, maco, fet al punt a la planxa amb uns pebrots del piquillo i unes patates fregides d’acompanyament... genial!
Postres:
- Pasta de full farcida d’arròs amb llet. Segons van dir els meus amos, els va encantar, encara que al final es van guanyar una digestió d’allò més pesada. Meh, meh, meh!!
Un menú d’allò més clàssic, però molt ben preparat i presentat, i tot per
un preu de 28.60 euros (IVA a part). No està malament, veritat?
Hmm… se’m queda quelcom important al tinter en quant al servei… ah, sí!!
Els meus amos creuen que, sense cap mena de dubte, un altre punt important en l’èxit
del “Restaurante Araba” durant tants anys es el servei, ja que els cambrers són
molt professionals i sempre estan disposats a aconsellar i/o solucionar els
nostres dubtes. Als meus amos, el servei els va donar gran confiança i
comoditat.
Amb tot, si teniu ganes d’anar-hi (des d’aquí us ho recomano totalment, ja
que de veritat, val la pena) us deixo les seves dades de contacte:
01010 Vitoria-Gasteiz
Telèfon: 945 222
669
En prenem nota! Petons
ResponEliminaEstic fen un tom per el teu bloc i és molt interessant.
ResponEliminaUna zona molt maca per visitar. Oh tindrè en comte!!!!
Hola!! T'he atorgat el premi Best Blog!!
ResponEliminaFelicitats!!
http://elreceptari.blogspot.com.es/2013/04/premi-best-blog.html