diumenge, 6 d’abril del 2014

Copes de fruits vermells amb formatge fresc


Avui os portem una recepta que vam fer per primera vegada ara fa uns quatre anyets, un postre d’aquells que llueixen amb una combinació de frescor i acidesa que ja us assegurem d’entrada, no deixen indiferent a ningú. El postre que us portem avui són unes “Copes de fruits vermells amb formatge fresc”.

Pel nom sembla quelcom complicat, però ja veureu que no és així. Per a mitja dotzena de copes, necessitareu els següents ingredients:

400 gr. de fruits vermells frescos o congelats
2 cullerades de suc de taronja (o de whisky)
400 gr. de formatge blanc d’untar
100 gr. de galeta
80 gr. de sucre
2 ous
1 llimona
Mantega

Com us hem dit, d’entrada us pot semblar molt complicat però tranquils que no és així, en uns 40 minuts i tres senzills passos, podreu gaudir d’aquest postre de festa. Ho veiem?

El primer que fareu serà posar en un bol els fruits del bosc (o fruits vermells) prèviament descongelats, la ratlladura de la llimona, 20 grams de sucre i les dues cullerades de suc / licor. En un altre bol mesclareu el formatge amb la resta del sucre i els ous.

Seguidament haureu de repartir els fruits en els vasos o copes (compte, ja que han de resistir el calor) i els cobrireu amb la mescla de formatge. Ho coureu tot al forn, prèviament escalfat a 150 graus durant uns 30 minuts.

Per últim, triturareu les galetes i les mesclareu amb la mantega fosa. Torrareu aquesta mescla 10 minuts als forn, a una temperatura de 200 graus, i ho deixareu refredar.

Finalment, repartireu les galetes per les copes i servireu.

Us venen de gust?

Unes copes de fruits vermells amb formatge fresc a punt de servir
Unes copes de fruits vermells amb formatge fresc a punt de servir


Bon profit!!

3 comentaris:

  1. Quines copes més bonees i la presentación és molt vistosa, diuen: Menja'm!
    Que tinguis una bona Pasqua! Petons

    ResponElimina
  2. Quines copes més maques entren pels ulls i han de ser ben bones, oi? M'ha agradat molt el teu bloc, ja et seguiré! Jo també en tinc un, si vols visitar-me em farà molta il·lusió em trobes aquí

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    Una abraçada!

    ResponElimina