Vergonya? Què és això? La veritat, em sembla que desconec totalment el significat d’aquesta paraula, deu tenir alguna cosa a veure amb el que em van dir els meus amos l’altre dia: “Nissi, saps quan temps portes sense escriure ni publicar res? I això que hem fer un munt de coses tot aquest temps!” Segons ells hauria de sentir vergonya, però encara que les seves paraules no van ser pas massa maques, de vergonya, més aviat poca... la veritat és que m’agrada massa estar gandulejant.
Bé, em sembla que m’he aplicar allò de que tot lo bo s’acaba, i com que avui estic avorrit de tant llepar-me, he pensat que us escriuria alguna cosa, que us sembla?
En aquesta entrada us explicaré l’experiència dels meus amos en el darrer restaurant que ha provat. El nom del restaurant es “Ahoa” (molt adient per un restaurant, tenint en compte que “Ahoa” és boca en èuscara, no creieu?), i es troba situat al carrer 12 d’Octubre, 1 de Vitoria-Gasteiz.
Ja fa temps que els meus amos estaven buscant una excusa per fer una visita al “Restaurant Ahoa”, i mireu per on aquesta els va arribar juntament amb les notes de la universitat d’un dels meus esclaus (ups! Perdó, amos), que més que genials van ser excel·lents, i per celebrar-ho, van fer una reserva (via internet) per un dissabte a la nit.
El local es maco i bastant modern, amb el terra fet de fusta de diferents tonalitats d’ocres, el sostre també de fusta simulant una bodega amb voltes el que ajuda, sense dubtes, a crear un ambient càlid i acollidor on hom, se sent còmode ja d’entrada.
El restaurant, a més de menú diari i servei de carta, disposa d’un menú degustació a un preu que oscil·la des dels 26 als 32 euros, depenent del vi que hom esculli per acompanyar (evidentment, el de l’any és el més econòmic, el criança és una mica més car i el reserva l’encareix encara més). A més, per un preu molt semblant, el restaurant disposa d’un menú especial anomenat “ovolactovegetarià” (millor no em pregunteu que és, doncs els meus amos no el van demanar i a mi, pel nom em sona a xinés).
Ells van escollir el menú degustació i segons les seves pròpies paraules, tenint el compte el que costa està més que bé, o sinó, valoreu:
Entrant:
Amanida tèbia amb poma, bacallà i gambes, ben amanida amb una salsa especial.
Primer Plat:
Arròs caldós a la crema de "boletus" i foie.
Plat Principal:
Rellom de porc amb patates i verdureta de guarniment.
Postres:
Flam de mango.
Segons van dir els meus amos, tot estava molt ben preparat i presentat, utilitzant per a cada plat, una curiosa coberteria de disseny. De veritat, a ells els va agradar molt, tant que estic segur que hi tornaran al “Restaurant Ahoa”, el que no se és si ho faran per dinar o per sopar. A més, l’ambient del lloc el converteix en una excel·lent opció per a organitzar-hi tant sopars romàntics, com àpats amb amics, companys de feina, etc. A part, el preu està més que bé, tenint en compte la relació qualitat / preu que ofereix.
Per si us interessa, a continuació us deixo les seves dades de contacte:
"Restaurante Ahoa"
C./ Dotze d’Octubre, 1
01004 Vitoria-Gasteiz (Alava)
Telèfon: 945 260875
Mira digues als teus amos que es posin les piles i que no vagin fent el gandul, que volem veure platets per copiar.
ResponEliminaMuxus/Petonets