dilluns, 14 de febrer del 2011

Pa de pessic

Ai, estimats seguidors!! Quina panxa que estic posant!! I tot, per culpa dels meus amos... I es que, no hi ha dret!! De tant en tant, es treuen un pa de pessic de la màniga que està d’escàndol... tendres, saborosos... si és que no em queda cap altre remei de suplicar: “Quin dia fareu un altre pa de pessic? Vaaaa... que uns faré un pilot de festes” .

La veritat és que només a un dels meus amos li surt el pa de pessic genial, potser és per herència (a la seva mare també li surten... de vici), en canvi al meu altre esclau (ups, perdó... al meu altre amo) només li surt bé una cosa: menjar-se’l.... meh meh meh!!

Bé, potser que ja comença a ser hora que us expliqui la recepta, no?

Som-hi, encara que en aquestes alçades de post, estic totalment segur que ja sabeu que avui us explicaré: el pa de pessic.

Per prepara el pa de pessic, ells van separar els següents ingredients:

3 ous
225 gr. de farina (mesura: 3 vasos de iogurt)
150 gr. de sucre (mesura: 2 vasos de iogurt)
Oli (mesura: 1 vas de iogurt)
1 Iogurt natural
1 sobre de llevat (els meus amos utilitzen la “Royal”)


No us preocupeu que no patireu massa per fer aquesta recepta, doncs aquesta és la més fàcil que us he explicat fins avui. Només necessiteu un bol gran on barrejar tots els ingredients amb l’ajuda d’una batedora de varetes.

Una vegada ho hagueu fet, la massa ha de quedar totalment líquida i sense grumolls. Si es així, podeu posar-la al motllo que tingueu per casa i posar a pre-escalfar el forn a 180 graus.

Quan el forn va estar calent, van posar-hi el motllo amb la massa i el van deixar coure durant mitja hora.

Compte! Encara que no ho sembli, aquest pas és important, doncs la porta del ha d’estar tancada durant la mitja hora que dura la cocció. Si no ho feu, us quedarà un pa de pessic més pla que els pits de la Vicky Beckham (meh, meh, meh!!!). Només podeu comprovar si està cuit o no (amb l’ajuda d’un palet) una vegada passat el temps que os he indicat.

Si heu seguit els passos que us he explicat, el vostre pa de pessic tindrà una pinta tan bona o millor que la següent:


No us sembla que té una pinta genial?

2 comentaris:

  1. Si, em sembla que té una pinta genial, i és que aquesta coca no falla mai!, els teus amos saben el que es fan...M'ha fet il.lusió veure el vostre comentari al bloc, el vostre és de "qualité!",EH?...A reveure!

    ResponElimina
  2. De pessic? ... diria de mil pessics ... fins terminarmelo.

    ResponElimina