diumenge, 14 de setembre del 2008

Combinat de salmó

Ronyeu!! Encara em rellepo els bigotis… Si m’haguessin deixat, no se, ensumar-ho més d’aprop, tocar-ho una mica, o no sé, clavar-li una dent… hagués sigut el gat més feliç de Vitoria. Que dic jo de Vitoria, d’Europa sencera…

Quan van entrar a la cuina, van anar-ho preparant tot, per poder-se fer el sopar per ells dos. Quina pinta feia tot!!

2 Rodanxes de salmó fresc

1 Patata gran

4 Rodanxes de carbassó

2 Rodanxes d’albergínia
Preparat d’amanida (o si ho preferiu, una mica d’enciam, escarola, etc.)

Herbes provençals

Oli i sal

Van començar pelant i tallant la patata a tires (hi ha dies que els dona pels daus, les làmines, etc.). Quant l’oli de la fregidora va estar calent, van posar-los-hi.

Mentrestant, van posar a escalfar una mica d’oli en una paella (també es pot fer amb la planxa). Van salar i empebrar el salmó, i directe al foc juntament amb el carbassó i l’albergínia.

Compte ara, perquè el salmó es cuina molt ràpid. Només s’ha de deixar 3 minuts per un costat, i 2 per l’altra. Una dada curiosa a tenir en compte: ells van espolsar una mica d’herbes provençals al salmó una vegada girat, i ¡Uf! Quina olor!!


Una vegada passats els 5 minuts, ja només faltava retirar i escórrer les patates amb paper secant (quant menys oli quedi, molt millor), i muntar el plat de salmó, amb les verduretes fregides, les patates i una petita ensalada al gust de cadascú.


Tal que així:


Que us ha semblat?

Em sembla que encara l’ensumo!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada