Després de bastant temps, avui tornem amb la idea d’endolcir-vos una mica
els esmorzars o berenars, i ho intentarem amb una recepta senzilla, esponjosa i
realment deliciosa. Avui os portem la nostra recepta per fer un “Bescuit amb
llet de coco”.
Per fer un bescuit d’unes 6 a 8 racions necessitarem els següents
ingredients:
200 g de farina
150 g de llet coco
100 g de mantega a temperatura
ambient
150 g de sucre de llustre
2 ous
8 g de llevat
Per començar, posarem a escalfar el forn a uns 180 graus. En un bol gran hi
posarem la farina (tamisada si veiem que te grumolls), el llevat i el sucre. A
continuació mesclarem els ingredients per integrar-los bé. Un cop fet, afegirem
la meitat de la llet de coco i la mantega. Amb l’ajuda de la batedora elèctrica
ho batrem tot fins aconseguir una crema homogènia.
En un altre bol, batrem els ous amb la resta de la llet. Quan estigui tot
batut, l’anirem afegint mica a mica a la massa tot i batent-ho regularment. Un
cop ben integrat tot, agafarem un motlle apte pel forn i el greixarem bé.
Posarem la massa al motlle i quan aquesta s’hagi assentat, el ficarem al forn
uns 30 minuts (un parell de minuts abans d’acabar la cocció, podeu anar
controlant-ne la cocció punxant-lo amb un escuradents).
Aquí teniu el nostre resultat:
Bescuit amb llet de coco |
L’èxit està garantit amb aquest bescuit!
Bon profit!!
Saps que no he preparat mai cap plat amb llet de coco? Tinc una llauna al rebost que em penso que ja sé on la "invertiré"!
ResponEliminaGràcies per la recepta!
Petons i molt bona Pasqua,
Olga
jajaja a nosaltres es va passar el mateix, va ser dir: 'I ara, que en fem d'aquest pot?' jajaja. Després l'hem comprar espressament
EliminaBona Pasqua!!