Fa uns mesos ens
vam sorprendre a nosaltres mateixos preparant una fabulosa amanida de pop. Com
que ens va agradar molt, vam decidir continuar trastejant amb el pop, així que,
vam optar per provar la recepta del “Pop a feira”.
Aquesta recepta
compleix amb escreix els nostres objectius bàsics: és senzilla, sana i gustosa,
així que sincerament, esperem que us agradi.
Per a quatre
persones, necessitarem els següents ingredients:
1 pop mitjà (d’1 quilo
aproximadament)
4 patates
1 ceba
Pebre vermell
Oli
Sal
Com segurament ja
sabreu, el pop és un animal que una vegada cuit, pot quedar molt dur, per
solventar-ho alguns cuiners utilitzen la tècnica de colpejar-lo repetidament. A
nosaltres com que no ens agrada gens la violència utilitzarem un petit truc que
vam aprendre. Aquest truc no és més que congelar-lo just després de rentar-lo i
clar, descongelar-lo amb el temps suficient (amb unes 6 o 7 hores de marge,
n’hi ha prou) per ser cuinat.
Amb el pop ja
descongelat, agafareu una olla a pressió i hi posareu una bona quantitat
d’aigua amb sal, i directa al foc. Quan l’aigua estigui bullint, haureu de
submergir el pop tres vegades a l’aigua (o el que és el mateix, ficar i treure
el pop) per finalment deixar-lo submergit juntament amb les patates i la ceba. Tanqueu
l’olla i deixeu-la al foc durant uns 15 minuts (a comptar des de que comenci a
sortir el vapor).
Passat aquest
temps, traureu les patates de l’olla i les tallareu a llesques gruixudes tot i
repartint-les per la base dels plats. Després, traureu el pop i el tallareu a trossos
regulars (que us càpiguen a la boca) i els repartireu per sobre de les patates.
Una vegada fet, ho espolvorejareu amb el pebre vermell, un pessic de sal i un
raig d’oli d’oliva.
Us ha de quedar
quelcom així:
Una bona ració de 'Pop a feira' |
Què us sembla? Us
en guardem una ració la propera vegada?
Bon profit!!
em sambla bonissim!!!!
ResponEliminaCaram, la pinta que te no és gens despreciable.Una ració per dinar no estaría gens malament hee.
ResponEliminaUn petó de http://cuinanatura.blogspot.com.es/
A casa ens agrada molt i fem la recepta quan venen convidats o simplement algun dia per gaudir!! Petons
ResponElimina