Com ja haureu pogut observar, després d’uns dies de canvis creiem que ja va
essent hora de tornar, això si, amb un racó un xic més personal, o el que és el mateix, una mica menys gatú i més nostre. Continuarem, com no, visitant restaurants i preparant plats ràpids, senzills i tant gustosos com sigui possible, com el que us volem explicar en aquesta reinauguració, una “Torrada gourmet amb hamburguesa Euskolabel”.
Per preparar dues racions d’aquesta recepta, necessitarem els següents
ingredients:
2 llesques de pa de pagès
200 gr. de carn picada de vedella “Euskolabel” (una bona vedella dels Pirineus també serveix)
4 rodanxes de rull de cabra
2 llesques de pernil ibèric
1 rodanxa primeta de pinya
2 rodanxes de ceba
1 poma
6 xampinyons
Sal, oli
La preparació és tan senzilla, com espectacular el seu resultat final.
Per començar, ens centrarem en la guarnició. Per fer-ho, pelarem la poma i
la tallarem a daus per posar-los en una paella amb una gota d’oli, tot i deixant-los cuinar evitant que s’enganxin. El mateix farem amb els xampinyons salpebrats i tallats a quarts.
Amb la poma a foc lent procedirem a donar forma a la carn, per fer-ho,
farem dues boles amb la carn picada tot i prement-la ben bé. Quan les tinguem ben formades, les xafarem i els donarem forma ovalada, per així cobrir el màxim possible del pa.
Mentrestant, posarem a escalfar una planxa. Quan estigui calenta hi
torrarem les dues llesques de pa, la rodanxa de pinya tallada per la meitat i les dues rodanxes de ceba. Quan el pa comenci a torrar-se, posarem en una planxa els rulls de cabra per torrar-los breument sense deixar que es fonguin. Quan els tinguem, els posarem sobre la torrada. Més endavant, posarem sobre d’ells la mitja rodanxa de pinya, i la resta d’ingredients.
Arribats en aquest punt, ha arribat el moment de posar a la planxa les
hamburgueses de vedella amb un pessic de sal. Si us agraden al punt, les haureu de cuinar uns 3 minuts per cada costat i immediatament posar-les sobre la
pinya.
Finalment, posarem a escalfar el pernil ibèric a la planxa i acabarem de
muntar el plat. Un possible resultat pot ser aquest:
Torrada gourmet amb hamburguesa Euskolabel |
Us quedeu amb aquesta torrada, o preferiu anar-vos-en a un McDonald’s?
Bon profit!!
Amb quedo amb aquesta torrada Ummmm
ResponEliminaPetons
Nosaltres no en mengem gairebé d'hamburgueses, ni fetes a casa, i la veritat no sé perquè... però a aquesta no li faria pas un lleig.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
M'encanta aquesta torrada!! Acabo de descobrir el teu blog i m'hi quedo com a seguidora, i t'enllaço al meu!!
ResponEliminaPetons
Benvinguda Nuria :) Ara sense falta reviso que tingui l'enllaç de tornada
EliminaPetons