dissabte, 23 de novembre del 2013

Mitges llunes amb plàtan i xocolata


Fa molt temps que ens voltava pel cap la idea d’explicar-vos la recepta d’un dolç senzill i que pogués agradar a la majoria. El passat cap de setmana la vam trobar, i avui us la proposem, encara que només sigui per acompanyar el cafè de mitja tarda.

Us venen de gust unes Mitges llunes amb plàtan i xocolata? Sí, doncs, som-hi!

1 paquet d’oblees petites
1 ou
2 plàtans
½ rajola de xocolata per fondre o xocolata d’untar (nosaltres vam optar per Nutella)*

Ingredients de les Mitges llunes amb plàtan i xocolata
Ingredients de les Mitges llunes amb plàtan i xocolata

Aquesta recepta és tan senzilla com us la pugueu imaginar, bé, no ho barregeu tot... no es tan senzill.

El primer que farem serà pelar els dos plàtans i posar-los en un bol. A continuació, els anirem xafant amb una forquilla fins a aconseguir una textura semblant a la d’un puré.

Després, agafarem cada una de les oblees i n’untarem el seu interior amb Nutella o la xocolata que haurem fos prèviament, col·locant sobre seu una cullerada de puré de plàtan. Seguidament, doblarem la oblea ajuntant els seus extrems i intentant que no hi quedi aire i les tancarem amb l’ajuda d’una forquilla.

Mentrestant anem fent el procés de tancat, posarem a escalfar el forn a uns 180 graus. Quan estiguin totes les mitges llunes (oblees) tancades i el forn calent, les pintarem amb ou i les ficarem al forn durant uns 15 minuts.

El resultat final serà quelcom semblant a:

Mitges llunes amb plàtan i xocolata
Aquestes mitges llunes van desapareixer en un obrir i tancar d'ulls


Bon profit!!




*Nota: Tot i que nosaltres hem fet les mitges llunes emprant les dues opcions de xocolata que us hem explicat, us recomanem escollir entre una i altra en funció de la dolçor que vulgueu aconseguir, ja que, amb Nutella el resultat final serà molt més dolç, mentre que optant per la xocolata de fondre, el resultat serà un xic més amarg.

5 comentaris:

  1. EEEEiii!!! Aquestes me les apunto!!!! M'agrada molt fer cosetes amb les oblees de les crestes!!!!
    Bon diumenge!!! Petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. Que fácil i bonísssssim!!! Ràpida solució per a un berenar :)
    Petons

    ResponElimina