Fa molt temps que
ens voltava pel cap la idea d’explicar-vos la recepta d’un dolç senzill i que
pogués agradar a la majoria. El passat cap de setmana la vam trobar, i avui us
la proposem, encara que només sigui per acompanyar el cafè de mitja tarda.
Us venen de gust
unes Mitges llunes amb plàtan i xocolata? Sí, doncs, som-hi!
1 paquet d’oblees
petites
1 ou
2 plàtans
½ rajola de
xocolata per fondre o xocolata d’untar (nosaltres vam optar per Nutella)*
Ingredients de les Mitges llunes amb plàtan i xocolata |
Aquesta recepta
és tan senzilla com us la pugueu imaginar, bé, no ho barregeu tot... no es tan
senzill.
El primer que
farem serà pelar els dos plàtans i posar-los en un bol. A continuació, els
anirem xafant amb una forquilla fins a aconseguir una textura semblant a la d’un
puré.
Després, agafarem
cada una de les oblees i n’untarem el seu interior amb Nutella o la xocolata
que haurem fos prèviament, col·locant sobre seu una cullerada de puré de
plàtan. Seguidament, doblarem la oblea ajuntant els seus extrems i intentant
que no hi quedi aire i les tancarem amb l’ajuda d’una forquilla.
Mentrestant anem
fent el procés de tancat, posarem a escalfar el forn a uns 180 graus. Quan
estiguin totes les mitges llunes (oblees) tancades i el forn calent, les
pintarem amb ou i les ficarem al forn durant uns 15 minuts.
El resultat final
serà quelcom semblant a:
Aquestes mitges llunes van desapareixer en un obrir i tancar d'ulls |
Bon profit!!
*Nota: Tot i que
nosaltres hem fet les mitges llunes emprant les dues opcions de xocolata que us
hem explicat, us recomanem escollir entre una i altra en funció de la dolçor
que vulgueu aconseguir, ja que, amb Nutella el resultat final serà molt més
dolç, mentre que optant per la xocolata de fondre, el resultat serà un xic més
amarg.
EEEEiii!!! Aquestes me les apunto!!!! M'agrada molt fer cosetes amb les oblees de les crestes!!!!
ResponEliminaBon diumenge!!! Petons,
Olga
No et decepcionaran!!! Bon diumenge a tu també!!
EliminaQue fàcil i deliciós!!! Petons
ResponEliminaHan de ser boníssimes, per tutakis!
ResponEliminaQue fácil i bonísssssim!!! Ràpida solució per a un berenar :)
ResponEliminaPetons