dijous, 18 d’octubre de 2018

Café-Bistro Kinza - Donostia


Cafe-Bistro Kinza
Potser és que cada vegada en queden menys, o que cada vegada som més exigents, però als membres d’aquest equip cada vegada ens costa més trobar restaurants que ens sorprenguin.

Potser és per aquest mou que, quan fa uns mesos vam descobrir a través d’Instagram el perfil del “Café-Bistro Kinza” de Donostia, ens va cridar poderosament l’atenció, i ho ha va fer tant que no vam parar fins que, el passat cap de setmana, tornant d’un viatge per França vam reservar i el vam provar.

El diumenge, una estoneta abans de l’hora que havíem reservat (Donostia es una ciutat molt maca, però com totes les ciutats, és un autèntic incordi sota la pluja), tot l’equip al complet (gosseta inclosa) ens vam dirigir cap al restaurant, emplaçat en ple barri de Gros, concretament al carrer Gran Via número 30 de la capital Guipuscoana.

Quan vam arribar al “Kinza” ens vam endur la primera sorpresa ja que es tracta d’un local petit i ben bufó, amb una mitja dotzena de taules. La veritat és que la primera sensació fou molt positiva.

La segona bona sensació va venir de la mà de Yanina, la responsable de sala que ens va rebre a la porta i ens va acompanyar a la taula. Simpàtica, agradable i parlaire que en tot moment va ser servicial i atenta. En altres paraules, que de seguit va aconseguir que ens sentíssim com a casa.

L’oferta gastronòmica del “Kinza” és realment innovadora, combinant els ingredients més frescos i gustosos amb els que gaudir d’una bona taula amb sabors tant nacionals com internacionals, i tot, a més a més, presentant amb detall i estima.

En el nostre cas, de la curta carta del restaurant, vam escollir un parell de plats per cadascú, un a compartir i dos postres ben diferents:

  • Dues cremes del dia (una de carbassa amb moniato i una altra d’espinacs amb porros). Delicioses cullerades de sabor.
Crema d'espinacs i porros del Kinza
Una deliciosa crema d'espinacs i porros
  • Dos racions de “Pa Bao amb roba vella”. Cada ració de tou pa bao ben farcit de vedella esfilagarsada i adobats casolans.
Pa Bao amb roba vella del Kinza
Un pa bao amb roba vella
  • Raviolis farcits de bacallà amb salsa verda. Deliciosos raviolis amb sabor a bacallà pur.
Raviolis farcits de bacallà amb salsa verda del Kinza
Una generosa ració de raviolis farcits de bacallà
  • “Pastís tatin de poma” i “sorbet de maracujà, llimona i alfàbrega”. Dos deliciosos finals de festa, un de dolç i l’altre totalment refrescant, sorprenent i digestiu.
“Pastís tatin de poma” i “sorbet de maracujà, llimona i alfàbrega”
Dos postres, dues delícies

Tot això, més cafè, una infusió i una ampolla de vi negre per uns 65 euros. No us direm pas que sigui barat, però sí que té una molt bona relació qualitat-preu. Per la nostra part, ja us diem que hi tornarem i us el recomanem totalment.

Per cert, si voleu anar-hi cal que us recordeu de reservar taula abans de presentar-vos-li. Per fer-ho, us deixem les dades del restaurant:


20001 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 128 928

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada