dilluns, 12 de novembre del 2018

Amanida d’arròs i guacamole


És molt possible que no estigueu d’acord amb nosaltres, però pels membres d’aquest equip, la mescla de sabors i de textures és un dels petits plaers de la gastronomia. Potser va ser per això, que quan navegant per internet ens vam topar amb la recepta que us presentem avui, de seguida la vam adoptar.

Avui us portem la recepta d’una aminada ben sorprenent, la de “l’amanida d’arròs i guacamole”. Per fer-ne un parell de racions, necessitarem els següents ingredients:

120 g d’arròs (rodó, integral, basmati, el que més us agradi)
100 g d’amanida variada
1 alvocat
½ ceba (o ceba tendra) 
½ pebrot vermell
½ tomàquet
1 jalapeño (o bitxo) picat molt fi
½ llimona (o una llima)
Coriandre


Començarem preparant l’arròs. Per fer-ho, posarem a bullir aigua en un olla, quan ho faci hi afegirem l’arròs deixant-lo bullir el temps que ens indiqui el fabricant. Un cop hagi bullit, l’escorrerem i el reservarem.

Tot seguit procedirem a tallar la ceba, el pebrot i el tomàquet a daus el més petit que ens sigui possible i ho reservarem tot. Seguidament tallarem l’alvocat, li traurem l’os central i posarem la seva carn en un morter (o un bol si no teniu cap morter a mà) i l’esclafareu bé amb l’ajut d’una forquilla.

Un cop esclafat l’alvocat, li afegirem la ceba, el pebrot, el bitxo picat (o jalapeño), el suc de la llimona, el tomàquet i mesclarem bé per tal que tots els ingredients quedin ben integrats formant un deliciós guacamole.

Quan tinguem el guacamole preparat, el mesclarem bé amb l’arròs que teníem reservat i la meitat de l’amanida variada.

Finalment, presentarem els plats, per fer-ho, distribuirem l’amanida sobrant per la base dels plats, i amb l’ajut d’un motlle, repartirem l’arròs per sobre de l’amanida, i si voleu, ho podeu decorar amb uns natxos.

Recepta d'Amanida d’arròs i guacamole
Amanida d’arròs i guacamole


Sense cap mena de dubte, una amanida diferent e ideal per canviar una mica els nostres sopars.

Bon profit!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada