diumenge, 6 de març del 2016

Magdalenes amb sorpresa de xocolata

Tornem després d’uns dies de descans amb una recepta que segurament us alegrarà els berenars o donarà un toc diferent als vostres postres, es tracta de la nostra versió de “magdalenes amb sorpresa de xocolata”. Sens dubte, una autèntica delícia.

Per fer més o menys una desena de magdalenes necessitarem els següents ingredients:

200 g. de farina
180 g. de sucre
2 ous
50 ml. de llet
200 ml. d’oli
1 cullerada de llevat
Mitja tauleta de xocolata per fondre
Ratlladura de pell d’una taronja
1 cullerada de canella

Per començar, batrem els ous en un bol suficientment gran, un cop fet hi afegirem el sucre i tornarem a batre fins aconseguir una crema consistent i blanquinosa. A continuació, afegirem l’oli i la llet i de nou, tornarem a batre-ho tot fins que quedin tots els ingredients ben lligats.

En un altre recipient hi tamisarem la farina, el llevat, la cullerada de canella, la ratlladura de la taronja, un pessic de sal i ho mesclarem tot fins a integrar-ho bé.

Una vegada preparades ambdues mescles, anirem integrant ben poc a poc la farina amb els ous mentre ho batem tot bé. Això ho anirem fent fins aconseguir integrar tota la farina amb els ous en una massa fina i sense grumolls. Un cop fet, taparem la mescla i la guardarem com a mínim, mitja hora a la nevera.

Quan arribi el moment de preparar les magdalenes, a part de preparar els motllos, posarem a escalfar el forn a uns 210 graus. A continuació, desfarem la mitja rajola de xocolata i omplirem els motllos fins a la meitat amb la mescla que hem reservat a la nevera. Un cop fet, posarem una capa de xocolata i acabarem de omplir els motllos (fins més o menys fins a les tres quartes parts dels mateixos).

Finalment, posarem els motllos al forn i els fornejarem durant uns 15 minuts.

Al final, el resultat amb sorpresa inclosa, és la següent:

magdalenes amb sorpresa de xocolata
Unes magdalenes per llepar-se'n els dits


Us venen de gust? A nosaltres ens van encantar.


Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada