Després d’un més que merescut descans per vacances tornem a la normalitat
i, amb ella, re emprenem un curs més aquest petit raconet amb energies
renovades i amb moltes ganes de fer-vos arribar propostes de receptes
senzilles, ràpides, sanes i gustoses que, en algun moment, us poden salvar algun
dinar o sopar. Avui, sense anar més lluny, us portem un original “Sandvitx amb
aroma hindú”.
És un plat realment senzill que a nosaltres ja ens ha salvat més d’un
sopar. Per fer-lo, necessitarem els següents ingredients:
6 pans naan (o pita)
300 g de pit de pollastre picat
1 ou
Unes fulles d’enciam
Una ceba
1 cullerada de curri
½ cogombre
1 iogurt natural
Varies fulles de menta
Oli
Sal i pebre
Per començar, picarem ben fina la ceba i la posarem en un bol amb el pit de
pollastre picat, hi afegirem l’ou, un pessic de sal i de pebre i la cullerada
de curri. Ho mesclarem tot ben bé i ho reservarem.
A continuació, tallarem el cogombre a rodanxes i torrarem els pans. Quan
tinguem ambdues coses fetes, farem les hamburgueses i les passarem per la
paella. Finalment, obrirem cada pa i el farcirem amb unes fulles d’enciam (ben
amanit), unes rodanxes de cogombre i una hamburguesa.
Per finalitzar, netejarem i picarem les fulles de menta i les posarem en un
bol petit juntament amb el iogurt i ho mesclarem tot bé.
Just abans de servir-ho, escamparem una cullerada de iogurt sobre l’hamburguesa
i tancarem el pa.
Un bon sandvitx amb aroma hindú per sopar? |
Sincerament, tot un plaer pels sentits
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada