dilluns, 14 de setembre del 2015

Sandvitx amb aroma hindú


Després d’un més que merescut descans per vacances tornem a la normalitat i, amb ella, re emprenem un curs més aquest petit raconet amb energies renovades i amb moltes ganes de fer-vos arribar propostes de receptes senzilles, ràpides, sanes i gustoses que, en algun moment, us poden salvar algun dinar o sopar. Avui, sense anar més lluny, us portem un original “Sandvitx amb aroma hindú”.

És un plat realment senzill que a nosaltres ja ens ha salvat més d’un sopar. Per fer-lo, necessitarem els següents ingredients:  

6 pans naan (o pita)
300 g de pit de pollastre picat
1 ou
Unes fulles d’enciam
Una ceba
1 cullerada de curri
½ cogombre
1 iogurt natural
Varies fulles de menta
Oli
Sal i pebre

Per començar, picarem ben fina la ceba i la posarem en un bol amb el pit de pollastre picat, hi afegirem l’ou, un pessic de sal i de pebre i la cullerada de curri. Ho mesclarem tot ben bé i ho reservarem.

A continuació, tallarem el cogombre a rodanxes i torrarem els pans. Quan tinguem ambdues coses fetes, farem les hamburgueses i les passarem per la paella. Finalment, obrirem cada pa i el farcirem amb unes fulles d’enciam (ben amanit), unes rodanxes de cogombre i una hamburguesa.

Per finalitzar, netejarem i picarem les fulles de menta i les posarem en un bol petit juntament amb el iogurt i ho mesclarem tot bé.

Just abans de servir-ho, escamparem una cullerada de iogurt sobre l’hamburguesa i tancarem el pa.

Sandvitx amb aroma hindú
Un bon sandvitx amb aroma hindú per sopar?


Sincerament, tot un plaer pels sentits

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada