L’estiu se’n va i amb ell s’emporta el nostre bronzejat i aquell solet que
tant ens agrada, deixant-nos amb els primers freds de la temporada. Per tot això,
creiem que ja és el moment de començar amb la cuina de tardor i els seus plats
tebis.
Aprofitant que el tardor és temporada de bolets, hem pensat en una crema
senzilla i ben gustosa, una “crema de bolets de temporada”.
Per preparar aquesta recepta emprarem els següents ingredients:
300 gr. de bolets de temporada
1 l. de brou de pollastre casolà (o de bric)
Mitja ceba
1 dent d’all
50 ml. de crema de llet
Sal
Pebre
Aquesta recepta és molt senzilla i el seu resultat final és senzillament
espectacular, a més d’ideal per aquests primers freds de tardor.
El primer que farem serà posar una olla al foc amb un bon raig d’oli, quan
estigui calent hi afegirem la ceba tallada ben fina. Una vegada la ceba s’hagi
cristal·litzat, hi afegirem els bolets i deixarem que es cuinin uns 10 minuts a
foc mitjà.
Passat aquest temps hi afegirem el brou, taparem l’olla i la deixarem uns
20 minuts coent-se a foc suau.
A continuació, passarem la batedora de ma pel brou i els bolets per
deixar-ho tot ben fi. Quan ho tinguem, hi afegirem la crema de llet i ho deixarem
10 minuts més tapat a foc ben suau tot i removent-ho de tant en tant.
I, fet!! A punt de presentar i gaudir d’una excel·lent crema.
Una bona ració de la nostra crema de bolets |
Bon profit!!
MMmm.....una crema molt bona! Ara ens arriba la temporada de sopes i cremes!!!
ResponEliminaPetons,
Olga