dimecres, 14 de novembre del 2012

Versatile blogger Award


Han passat quasi quatre anys des de que vaig començar a escriure aquest petit blog, i ves per on, fins al passat mes no havia rebut cap premi ni reconeixement (més enllà d’uns quants missatges d’allò més encoratjadors, meh meh meh!!), i en aquest mes, me n’heu fet arribar dos (o com a mínim, heu pensat un parell de vegades amb aquest gatet tant bufó, meh meh meh!! ).

Si, ho heu encertat, m’han atorgat un altre premi. En aquesta ocasió es tracta del premi “Versatile blogger Award”, i la veritat, m’ha fet una il·lusió enorme. Per això, vull donar les meves més sinceres gracies a la Marta, la responsable de “¿En tu cocina o en la mía?”.

Aquest és el premi:



I es clar, per col·laborar en donar a conèixer altres petits racons (o blogs) com aquest, de part meva faig entrega d’aquest guardó als següents 15 blogs:




Fins aviat!!


3 comentaris:

  1. Eiiii!! moltíssimes felicitats pel premi!
    i moltissimes gràcies per haver pensat amb nosaltres! quina sorpresa he tingut quan he vist el nostre blog entre els 15 premiats!!
    Aquest premis han de servir per això, per donar una empenteta extra per seguir amb el blog. A més de ser un reconeixement a la feina feta!
    molts ptns!!

    ResponElimina
  2. Felicitats!!! Ara, a seguir endavant, oi? Moltes gràcies per la part que em toca! M'ha fet molta il·lu!!!! petonets, bonica.

    ResponElimina
  3. Felicitats pel premi !! ara a per més!!!!!!
    Moltes gracies per haver pensat en mi ma fet molta il•lusió
    Petons

    ResponElimina