diumenge, 10 de setembre del 2017

Amanida de burrata i bresaola amb daus de maduixa



Avui us portem, potser, la recepta més senzilla i ràpida que us hem presentat mai en aquest racó, això sí, és perfecta per un sopar informal o, amb una presentació elegant, convertir-la en un entrant ideal. Avui os presentem una “amanida de burrata i bresaola amb daus de maduixa”.

Per a dues racions emprarem els següents ingredients:

150 g d’enciam variat
1 bola de burrata
1 tomàquet d’amanida
70 g de bresaola
120 g de maduixes
Oli d’oliva verge
Vinagre de Mòdena

Per començar amb bon peu, el primer que farem serà preparar tots els ingredients. Per fer-ho, netejarem bé les maduixes, els hi traurem el tronc, les tallarem a daus petits i els reservarem. A continuació tallarem el tomàquet a llesques fines i la bola de burrata en 8 parts més o menys iguales i igualment reservarem.

Una vegada preparats els ingredients ja podrem anar muntant el plat. En aquesta ocasió us proposem emprar un sistema de capes, podria ser per exemple: cobrir la base del plat amb llesques de tomàquet, just a sobre cobrir-ho amb unes llesques de bresaola que taparem amb la meitat de l’enciam.

Un cop fet, repartirem la meitat dels daus de burrata en cada plat, hi afegirem unes llesques de bresaola enrotllades i la meitat dels daus de maduixa.

Finalment, amanirem amb sal, oli d’oliva verge i vinagre de Mòdena.

Us ve de gust provar-la?

Amanida de burrata i bresaola amb daus de maduixa
Amanida de burrata i bresaola amb daus de maduixa


Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada