dilluns, 30 de juny del 2014

Crema de carbassa


Avui us portem una recepta senzilla i ràpida que, a més, estem convençuts que agradarà a gairebé tot el mon. Es tracta d’una senzilla “crema de carbassa”.

Per a dues racions emprarem els següents ingredients:

750 gr. de carbassa (sense pell ni llavors)
Mitja ceba
100 ml. d’aigua
Oli
Sal
Pebre molta (opcional)

Com us hem dit abans, aquesta recepta és molt, però que molt senzilla. Veureu:

El primer que farem serà posar l’olla ràpida al foc amb un raig d’oli. Quan estigui calent, hi afegirem la ceba picada i li mantindrem fins que canviï de color. Quan això succeeixi, hi afegirem la carbassa tallada a daus amb un pessic de sal i l’aigua. Quan ho haguem fet, tancarem l’olla i la deixarem 5 minuts bullint.

Passat aquest temps, el que farem serà retirar l’olla del foc i batre-ho tot ben fi amb l’ajut d’una batedora elèctrica fins a obtenir una crema ben fina.

Si voleu, aquest és el moment de donar-li a la crema un toc especial. Per fer-ho, és tant fàcil com espolvorejar amb un polsim de pebre negre. De veritat, li dona a la crema un toc genial, per tant, us ho recomanem totalment.

Us deixem una possible presentació:

Una bona ració de crema de carbassa
Una bona ració de crema de carbassa


Bon profit!!

5 comentaris:

  1. Des que la vaig descobrir (no fa gaire, per cert) és una de les meves preferides!!!!
    Salut!
    Olga

    ResponElimina
  2. A mi també m'agrada molt la crema de carbassa, pero la faig calenta, freda no l'he probat mai, hauré de posar remei, la teva fa una pinta boníssima! Una abraçada!

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina
  3. Boníssima!! tant a l'estiu com a l'hivern!

    ResponElimina