dissabte, 28 de setembre del 2013

Guacamole



Avui us explicaré la recepta més senzilla des de que estic per aquí. Es tracta d’una salsa d’origen mexica… Sí!! Sou uns cracks… el guacamole!!

El dissabte passat, els meus estimats amos van organitzar un sopar a casa amb uns amics, va ser un sopar temàtic i a ells els va tocar preparar uns ‘natxos’ amb guacamole, i es clar, a mi no em va quedar més remei que fer-me amb la recepta, meh meh meh!!

Els ingredients que van emprar, van ser:

2 alvocats
½ tomàquet
½ ceba
Suc de mitja llimona
1 dent d’all
Mig bitxo
Sal

Per començar, pelareu els alvocats i els anireu tallant a daus ben petits tot i posant-los en un bol juntament amb el suc de la llimona, per evitar la oxidació dels mateixos. A continuació, tallareu el tomàquet (a una mida similar al dels alvocats) i els afegireu al bol amb un polsim de sal. Fareu el mateix amb el bitxo i l’all, tot i que aquests, picats tan fins com pugueu.

Un cop ho tingueu tot al bol, començareu a xafar-ho amb una forquilla, o si ho voleu ben fi, amb una picadora eléctrica.

I ja ho teniu fet!! Ben senzill, veritat?

Una ració ben generosa de guacamole


Bon profit, i a gaudir de la salseta.



4 comentaris:

  1. A mi m'encanta! És senzill i deliciós. petons

    ResponElimina
  2. Molt bo ha de ser aquest guacamole amb bitxo, jo no li poso i segur que queda la mar de bé, anosaltres ens encanta el picant, fins i to al meu nen de 10 anys!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pilar, pensa que només n'hi possem un xic de bitxo... per donar-li aquell punt que pot agrada a tots ;)

      Elimina