Ronyeu!! Com m’agrada passejar per aquest espai cibernètic per poder estar entre els vostres comentaris i aquestes receptes tan maques! De vegades, em sento el gat més fantàstic i modern de tot internet, i ja només per aquest fet, avui us explicaré una nova recepta.
I és que no em puc pas aguantar, els meus amos han tornat a fer-ho i jo us ho he d’explicar: s’han tornat a ficar a la cuina per preparar un plat que per ells era totalment nou! Aquesta vegada, tot va sorgir gràcies a la pàgina “Directo al paladar”, on van trobar la recepta que avui us presento: Muffins de plàtan.
Per a qui no ho sàpiga, els ”muffins” són el que nosaltres coneixem com magdalenes, tot i que potser són una mica més grans. A sobre, els meus amos van tenir un petit contratemps, ja que van utilitzar un motllo una mica més gran del compte, obtenint així uns muffins mida XXL.
En qualsevol cas, els ingredients que ells van utilitzar són els següents.
· 2 plàtans (si és possible, que estiguin molt madurs)
· 1 ou
· Mig sobre de llevat (en el seu cas, utilitzen la marca “Royal”)
· Mitja culleradeta de sal
· 70 grams de margarina
· 100 grams de sucre
· 200 grams de farina
Com podeu veure, els ingredients que es necessiten no són res del altre món, encara que, us garantitzo que l’olor que surt del forn a mesura que es va fent, és realment especial. A més, aquesta recepta és molt senzilla de fer, tal i com veurem a continuació.
En primer lloc, els meus amos van triturar els plàtans en un bol, on un vegada fet, van afegir-hi la margarina (desfeta), el sucre i el ou, per barrejar-ho tot fins aconseguir una massa homogènia.
Quan l’aconseguiu, haureu de tamisar la farina juntament amb el llevat i, afegir-ho tot a la massa obtinguda amb anterioritat, afegint-hi la sal al final de tot. Així, i ja amb tots les ingredients al bol, només haureu de batre-ho tot (els meus amos, que son una mica ganduls, ho fan amb la batedora) fins que la barreja sigui perfecta i no hi hagi ni tan sols un grumoll. Segons els meus amos, si això arribés a passar, el resultat final deixaria una bastant a desitjar.
Finalment, els meus amos van distribuir la massa en varis motllos petits (tot i que aquí sí que us recomano que, si teniu oportunitat, distribuïu la barreja obtinguda en motllos específics per a magdalenes, ja que la mida final serà més raonable) que van ficar al forn, prèviament escalfat, a una temperatura de 180º durant uns 30 minuts.
El resultat final va ser el següent:
Què us sembla? A mi, la veritat és que em van sorprendre molt. Ronyeu!
A mi m'han d'agradar segur! Sóc una fan dels muffins! Ahir en vaig fer de maduixa. ELs pròxims que provi seran aquests. T'han quedat genials.
ResponEliminaPetonets!