Tal i com us vam explicar fa uns mesos, a la ciutat de Vitoria-Gasteiz han
aparegut varies opcions que, sens cap mena de dubte, milloren la seva oferta gastronòmica.
En aquella ocasió us vam comentar el “Eskolaberri Soul Cooking” mentre que avui
amb aquesta entrada ens centrarem en, potser, un dels darrers èxits de públic,
el restaurant “Pintabocas”.
Després de varis intents de reservar taula al “Pintabocas” per fi vam
aconseguir hora per provar la seva cuina. I la veritat, ja us avancem que ens
va agradar i des d’aquell dia hi hem tornat varies vegades i n’hem tastat tant
la seva carta com el seu menú del dia. Però bé, us anem explicant.
Quan vam arribar al local ens vam endur una grata sorpresa ja que, tot i
que el coneixíem d’altres iniciatives passades, el local ha mantingut l’encant
que li atorga el seu sostre voltat de fusta tot i afegint-hi una sèrie de
detalls que creen una atmosfera encara més moderna i acollidora.
Tal i com hem comentat al començament, els darrers dos o tres mesos, els
membres d’aquest equip hem tingut l’oportunitat d’anar varies vegades a aquest
restaurant, per lo que creiem que coneixem bastant bé la seva oferta gastronòmica
que és, sota el nostre punt de vista, molt interessant.
El menú diari consta d’entrant, plat principal, postres, aigua i vi de l’any
per uns 13 euros per persona. La veritat, és un menú molt compensat, amb
amanides, pastes, arrossos, carns i peixos entre les opcions a escollir, tot
preparat a l’estil tradicional, amb un toc modern i una presentació bastant
cuidada.
En quant a la seva carta, comentar que es composa per una curiosa selecció
de plats que vas des de la cuina més tradicional (amanides, costelles de xai, braó
de porc o rissotto) fins a propostes més internacionals com les piadines amb
mix de bolets, llagostins amb cruixent tex-mex o verduretes en tempura i salsa
teriyaki.
De la seva carta i en base al que hem pogut tastar, us recomanem:
“Arròs negre amb calamarsets i toc d’allioli”. Una bona alternativa per
degustar un bon arròs caldós amb uns calamarsets ben tous.
“Piadines amb mix de bolets i bacó amb salsa de mostassa i mel”. La seva
combinació de sabors ha convertit aquest plat en potser, el nostre plat
favorit. És ideal per compartir.
“Patates amb crema de bacó, salsa ranxera i formatge grana padano”. Per
amants de les patates que a més els agradi compartir.
“Pintabocas burguer”. L’hamburguesa
de la casa és una de les més recomanables, amb bona carn de costellada de
vedella i salsa Cèsar. Simplement especial.
“Coulant”. És sense dubtes, el postre ideal per tancar un sopar per
rellepar-se els dits.
I com no podia ser d’una altra manera, acabarem la crítica amb un parell de
coses que no ens han agradat tant del restaurant “Pintabocas”. La primera d’elles,
un plat, la “mollete amb esmollat de costella de porc, iogurt de maracujà,
caramel de cervesa i sucre moreno de canya”... excessivament dolç per ser una
hamburguesa. La segona cosa a millorar, el tracte amb client de part del seu
servei, ja que, tot i que a la taula el tracte es correcte, hauria de ser més
agradable quan el client acut al restaurant a reservar o simplement a demanar
informació.
Amb tot, i tenint en compte que el “Pintabocas” és un restaurant de bastant
èxit, us deixem les seves dades de contacte amb per fer-hi la corresponent
reserva:
“Pintabocas”
01004 Vitoria-Gasteiz
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada