Cada any per
aquestes dates els meus amos em fan la mateixa jugadeta… ells se’n van a un bon
restaurant i jo em quedo solet a casa amb la meva ració de pinso, l’excusa?
Celebrar el cumpleanys d’un d’ells (hmmm… bé, hem sembla que he d’acceptar-la,
no?), clar…
Bé, aquest any
van escollir un restaurant nou (per ells, clar). El seu nom és “Muskari” i està
ubicat al carrer 12 d’octubre número 12 de Vitoria-Gasteiz.
El restaurant és
petit, modern i maco, disposa d’un menjador amb una capacitat per uns 40
comensals, està pintat de blanc, amb il·luminació indirecta i bambú decorant
les parets. Vaja, tot previst per sentir-s’hi còmode.
El “Muskari”
disposa de dos menús degustació. Un d’ells per a grups de més de quatre
persones, i l’altre sense limitacions. Entre ambdós menús, la veritat és que hi
ha pocs canvis. Els meus amos evidentment, van optar per el segon menú i van
acabar pagant per ell, 28.50€ més I.V.A.
El menú escollit va
incloure els següents plats:
Entrants:
- Pernil ibèric. Pel que sembla, estava de primera, per llepar-se’n els bigotis, meh meh meh!!
- Lasanya freda de pasta de full farcida amb txangurro i anxoves. Sorprenent! Segurament el millor plat del menú.
- Cruixent d’au confitada i foie amb vinagreta d’avellanes i salsa de ceps. El nom no us ho negaré, és suggerent, però entre els meus amos no va triomfar, ja que no va aconseguir posar-los d’acord, mentre a en Joan li va semblar un plat exquisit, a en Joseba li va semblar un plat sense més... sense res especial (ni gust).
Plat principal:
- Confit d’ànec amb salsa de taronja i patetes violetes. Sense cap mena de dubte, aquest fou el gran desengany de la nit. La presentació era genial, les patates exquisides, però l’ànec estava massa passat... duríssim. Això, per als meus amos fou determinant ja que l’ànec els encanta i aquest, amb prou feines van poder gaudir-lo. Un punt negatiu per a un restaurant de la categoria i el preu del “Muskari”.
Postres:
Els meus amos,
quan van veure els postres inclosos en el menú (uns dolços de la casa) van
optar per canviar-los... no són tontos ni res aquells parell de diables... van
escollir “Mort per xocolata”, i segons van explicar, fou com morir de plaer
(grrr.... cabrons!!!).
Al final el “Restaurant
Muskari” els va agradar, però no per a recomanar-lo totalment, ja que l’error
en el punt en la cocció de l’ànec els va deixar certament preocupats. Segons
ells, aquest error de la cuina els va enterbolir tot el sopar, i més tenint en
compte que no es tracta pas d’un restaurant econòmic (els plats de la carta
superen tots els 12 euros).
De totes maneres,
si teniu ganes d’anar-hi, us deixo les dades de contacte del restaurant
(telèfon, adreça, etc.) ja que us recordo, és imprescindible reservar per
poder-hi anar.
01003 Vitoria-Gasteiz
Telèfon: 945 29 11
61
En prenem nota, Nissi! Ens cau una mica lluny però mai se sap quan podrem a anar cap al nord!!! Felicitats per qui toqui!!!
ResponElimina