Deu meu, com
passa el temps! Un mes sense aparèixer per aquí!! Ja sabeu, les vacances :P...
que, per sort, he pogut gaudir, meh,
meh, meh!! Tot i que clar, ara estic una mica col·lapsat, amb un pilot de
crítiques entre les urpes :(
Per sort, tot i
que he estat un mes sencer de panxa enlaire, els meus estimadíssims amos han
continuat cuinant i anant de restaurants (grrr, quins cabrons!) .
A veure, per on
començo? Per una recepta? O millor, per una crítica? A veure... per aquesta no,
hmm... vaja nom que té aquest!! Escollit, començaré per una crítica.
No em negareu que
el nom “Divina la cocina” per un restaurant no és d’allò més suggerent. Els
meus amos el van descobrir en el seu darrer viatge a Madrid, i avui, jo uns el
criticaré per aquí.
Bé, per començar
os l’emplaçaré: el restaurant està col·locat en ple centre de Madrid,
concretament en el carrer de Colmenares, número 17.
En el restaurant
hi podeu trobar regularment dos tipus de menú, un per tots els migdies per 14
euros (IVA a part) i a qualsevol hora (tant a migdia com de nit): el ‘menú
Divina’ per 26 euros (òbviament, més IVA). A part, encara que no us ho hagi
dit, també disposen de carta, tot i que els preus estan, com ho diria, una mica
passats.
Els meus amos van
optar pel ‘menú Divina’ i van provar els següents plats:
Entrants:
- Mongeta tendra saltejada amb
pernil ibèric i formatge de cabra. Sense cap mena de dubte, una de les
sorpreses de la nit. Originals, gustoses... sorprenents!!.
- Raviolis de pasta d’arròs amb
carrabiners, llenguado i salsa de boletus. Gustosos, però segons els meus
amos, esperaven quelcom més... sobretot amb aquest nom!!
Plats principals:
- “Villagodio” de vedella amb
pebrots rostits i salsa de vi. Fou una petita sorpresa negativa. La carn
del rellom els va quedar massa dura, tot i que estava molt poc feta.
- Magret d’ànec a l’Oporto amb
peres i cebetes. El sabor era realment espectacular, tot i que el gust de
les peres quedava totalment diluït pel gust del vi.
Postres:
- Torre de xocolata blanca amb
gelat de violetes i sopa d’alfàbrega. Realment fou la major decepció de la
nit, ja que la suggerent combinació que el nom del postre prometia,
finalment no fou tant. No és que el gust estigués malament, el problema
fou, simplement, que no ressaltava en absolutament res.
- Tartaleta de poma amb sobre de
‘Cassis’ i espuma de Krish. Molt gustós, i a sobre, amb una potent
combinació calent – fred ... hmmm... sorprenent!! I molt recomanable.
Amb tot, la
valoració dels meus amos va ser positiva, ja que la qualitat dels plats del
restaurant és bona, la quantitat adequada, la presentació excel·lent i el
tracte rebut per part del personal fou realment exemplar.
No obstant, els
meus amos van remarcar que en l’hipotètic cas que el menú que us he explicat desapareixes,
el restaurant “Divina la cocina” perdria gran part del seu interès, ja que els
preus de la carta són, com us he explicat abans, molt elevats, molts d’ells
superen amb escreix els 30€, el qual segons els meus amos és excessiu tot i la
bona qualitat dels plats en general. No obstant, mentre mantinguin aquest tipus
de menú, aquest restaurant és una magnífica opció si volem passar una nit
especial sopant en companyia i fugint de qualsevol franquícia.
Per tot el que us
acabo d’explicar, la nota final que els meus estimats amos li van posar al
“Divina la Cocina ”
és un 7 sobre 10.
Si teniu ganes
d’anar-hi, recordeu que és molt recomanable reservar abans de fer-ho, per tant,
aquí us deixo la seva adreça i el seu telèfon.
RestauranteDivina la Cocina
28004 Madrid
Telèfon: 91 531
37 65
Caram quin tiberi! Ben trobat de nou!
ResponEliminaDeunido quin dinar !!!
ResponEliminaBentornada, fins aviat
Petons