dijous, 11 de maig del 2017

Bescuit de carbassó i llimona



Tornem amb la clara intenció d’endolcir-vos una mica els berenars o esmorzars i per fer-ho volem emprar una recepta suau, senzilla i deliciosa. Us portem la recepta d’un “Bescuit de carbassó i llimona”, un bescuit que agrada i sorprèn a parts iguals.

Per fer un bescuit de 6/8 racions necessitarem els següents ingredients:

56 g de farina integral
56 g de farina de força
1 ou mitjà
55 g de sucre de canya
55 g de sucre blanc
2 g de bicarbonat
2 g de sal
112 g de carbassó ratllat
Ratlladura d’una llimona


El primer que farem, un cop preparats els ingredients, serà posar a escalfar el forn. Per fer-ho, el posarem a 180 graus amb calor superior i inferior.

Mentre el forn es va escalfant posarem l’ou, el sucre i l’oli en un bol i el batrem enèrgicament fins que estigui totalment integrat, el que aconseguirem quan obtinguem una textura escumosa.

Un cop fet, afegirem les farines, el bicarbonat i la sal i ho integrarem tot mesclant-ho bé. A continuació hi afegirem el carbassó i la ratlladura de llimona i de nou ho tornarem a integrar tot.

Quan estigui tot integrat agafarem un motllo apte per anar al forn, l’enllustrarem amb mantega i hi abocarem tota la massa que tinguem tot i repartint-la de forma uniforme.

Un cop el forn hagi arribat als 180 graus hi ficarem el motllo i l’hi deixarem durant uns 35 o 40 minuts (a patir del minut 35 haureu d’anar controlant la seva cocció punxant-lo amb un escuradents ).

Aquest és el resultat:

Bescuit de carbassó i llimona
Bescuit de carbassó i llimona


Potser no es nota molt a la fotografia, però aquesta recepta és un èxit assegurat.


Bon profit!!


1 comentari:

  1. Em passa igual que amb la pastaga, encara no m'he animat a cuinar cap cóc! Prenc bona de la teva recepta!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina