dimecres, 29 de febrer del 2012

Mini lasanya de carbassó amb foie


Als meus amos, cada any, quan arriba el Nadal els passa el mateix, es posen com a bojos a buscar alguna recepta nova amb la qual sorprendre els seus convidats. Aquest any, la inspiració els va arribar des de la televisió, concretament des del programa “Hoy cocinas tú”.

Si, fa uns mesos, aquells dos van veure com Eva Arguiñano preparava un plat que va batejar com a “Gnocchi de carbassó amb foie”. Els va semblar una petita delicatessen, així que, sense por ni massa vergonya, la van adaptar una mica i van aconseguir la recepta que avui us explicaré aquí.

Els meus amos van utilitzar els següents ingredients:

1 Carbassó gran
50 gr. de foie fresc
Sal
Pebre negre
Oli

Com sembla lògic, el primer pas serà tallar el carbassó (bé, no us oblideu de rentar-lo abans, clar, meh meh meh!!!), però compte, que heu de tallar-lo al llarg, filetejant-lo a un gruix de 3 o 4 mil·límetres. Quan tingueu els filets, els salareu i apartareu un moment.

I clar, el mateix haureu de fer amb el foie, tallar-lo si podeu, a filets fins d’uns 2 mil·límetres de gruix, salpebrar-los i reservar.

Una vegada tingueu fet això, haureu d’escaldar els carbassons. Per fer-ho, agafareu una olla, hi posareu aigua amb un pessic de sal, i la posareu al foc, fins que bulli. Una vegada aconseguiu que bulli l’aigua, hi ficareu els carbassons i els hi deixareu 2 minuts. Passat aquest temps, els traureu, i els posareu en un escorredor.

Arribats a aquest punt, tocarà presentar la lasanya. Per fer-ho, col·locarem una capa de carbassó, després una de foie, una altra de carbassó i a sobre d’aquesta, una altra de foie. Hmmm... falta quelcom... ah, sí!! Una darrera capa de carbassó, meh meh meh!!

Per finalitzar, posareu al foc una paella sense oli. Una vegada estigui calenta, hi posareu cada peça de lasanya i la hi deixareu 2 minuts per cada costat.

Una vegada fet, obtindreu quelcom semblar a:

Mini lasanya de carbassó amb foie


No te gens de mala pinta, veritat? Jo sincerament crec que no, i pel que vaig veure a casa, aquesta lasanya està de vici, o com a mínim això expressaven les cares dels meus amos i els seus convidats mentre la degustaven.

3 comentaris:

  1. ES veu ben gustosa aquesta lasanya... i fàcil de fer! Ole pels bons ingredients i la combinació. petons

    ResponElimina
  2. una lasaña deliciosa. Con calabacín que rico

    ResponElimina
  3. Una lasanya diferent i molt bona
    Petons

    ResponElimina