Als meus amos, cada any, quan
arriba el Nadal els passa el mateix, es posen com a bojos a buscar alguna
recepta nova amb la qual sorprendre els seus convidats. Aquest any, la
inspiració els va arribar des de la televisió, concretament des del programa
“Hoy cocinas tú”.
Si, fa uns mesos, aquells dos
van veure com Eva Arguiñano preparava un plat que va batejar com a “Gnocchi de
carbassó amb foie”. Els va semblar una petita delicatessen, així que, sense por
ni massa vergonya, la van adaptar una mica i van aconseguir la recepta que avui
us explicaré aquí.
Els meus amos van utilitzar els
següents ingredients:
1 Carbassó gran
50 gr. de foie fresc
Sal
Pebre negre
Oli
Com sembla lògic, el primer pas
serà tallar el carbassó (bé, no us oblideu de rentar-lo abans, clar, meh meh
meh!!!), però compte, que heu de tallar-lo al llarg, filetejant-lo a un gruix
de 3 o 4 mil·límetres. Quan tingueu els filets, els salareu i apartareu un
moment.
I clar, el mateix haureu de fer
amb el foie, tallar-lo si podeu, a filets fins d’uns 2 mil·límetres de gruix,
salpebrar-los i reservar.
Una vegada tingueu fet això,
haureu d’escaldar els carbassons. Per fer-ho, agafareu una olla, hi posareu
aigua amb un pessic de sal, i la posareu al foc, fins que bulli. Una vegada
aconseguiu que bulli l’aigua, hi ficareu els carbassons i els hi deixareu 2
minuts. Passat aquest temps, els traureu, i els posareu en un escorredor.
Arribats a aquest punt, tocarà
presentar la lasanya. Per fer-ho, col·locarem una capa de carbassó, després una
de foie, una altra de carbassó i a sobre d’aquesta, una altra de foie. Hmmm...
falta quelcom... ah, sí!! Una darrera capa de carbassó, meh meh meh!!
Per finalitzar, posareu al foc
una paella sense oli. Una vegada estigui calenta, hi posareu cada peça de
lasanya i la hi deixareu 2 minuts per cada costat.
Una vegada fet, obtindreu
quelcom semblar a:
Mini lasanya de carbassó amb foie |
No te gens de mala pinta,
veritat? Jo sincerament crec que no, i pel que vaig veure a casa, aquesta
lasanya està de vici, o com a mínim això expressaven les cares dels meus amos i
els seus convidats mentre la degustaven.
ES veu ben gustosa aquesta lasanya... i fàcil de fer! Ole pels bons ingredients i la combinació. petons
ResponEliminauna lasaña deliciosa. Con calabacín que rico
ResponEliminaUna lasanya diferent i molt bona
ResponEliminaPetons