dissabte, 3 de maig del 2014

Tacos de guacamole


Quan s’organitza un sopar amb amics sempre, en un moment o altre, acaba sorgint la mateixa pregunta: “què posem per sopar?” Doncs bé, tot i que nosaltres som bastant donats a la cuina italiana, de tant en tant creuem el bassal i intentem quelcom mexicà que sigui senzill i agradi a tot el mon. Per això, aquesta darrera vegada ens vam decantar per uns “Tacos de guacamole”.

Aquests “tacos” són tan senzills que sorprèn el seu èxit a la taula, convertint-los en un plat genial per a sopars informals.

Per a uns 8 “tacos” necessitareu els següents ingredients:

8 “tacos” de blat de moro
300 gr. de pit de pollastre
Mig enciam
Sal
Pebre
Oli d’oliva

El primer que farem serà tallar els filets de pit de pollastre a tires, els salpebrarem a nostre gust i els posarem a la planxa a foc ben viu. Mentre es fan, posarem l’enciam net en un bol, el salarem i l’amanirem amb un bon raig d’oli d’oliva tot i remenant-lo ben bé.

Mentrestant, escalfarem els “tacos”. Nosaltres vam emprar el forn (que ja teníem calent), però podeu escalfar-les uns segons al microones sense cap problema.

Ja amb el pollastre al seu punt, procedirem a farcir els “tacos”, per fer-ho posarem una mica d’enciam al centre de cada “taco”, sobre seu una generosa dosi de guacamole per al final, coronar-ho amb les tires de pollastre que cregueu oportú. Així:

Detall del farciment d'un "taco amb guacamole"
Detall del farciment d'un "taco"

Per acabar, enrotllareu els “tacos” i els presentareu.

Una possible presentació dels "tacos de guacamole"
Una possible presentació dels "tacos de guacamole"


Bon profit!!

2 comentaris:

  1. Molt bona idea per a un sopar ràpid! me l'apunto!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. No he preparat mai guacamole, tot i que m'agrada molt. Ho tinc als meus pendents!! A veure si m'animo a preparar-lo.....
    Petons,
    Olga

    ResponElimina