Quan s’organitza un sopar amb amics sempre, en un moment o altre, acaba
sorgint la mateixa pregunta: “què posem per sopar?” Doncs bé, tot i que
nosaltres som bastant donats a la cuina italiana, de tant en tant creuem el
bassal i intentem quelcom mexicà que sigui senzill i agradi a tot el mon. Per
això, aquesta darrera vegada ens vam decantar per uns “Tacos de guacamole”.
Aquests “tacos” són tan senzills que sorprèn el seu èxit a la taula,
convertint-los en un plat genial per a sopars informals.
Per a uns 8 “tacos” necessitareu els següents ingredients:
8 “tacos” de blat de moro
300 gr. de pit de pollastre
Mig enciam
Sal
Pebre
Oli d’oliva
El primer que farem serà tallar els filets de pit de pollastre a tires, els
salpebrarem a nostre gust i els posarem a la planxa a foc ben viu. Mentre es
fan, posarem l’enciam net en un bol, el salarem i l’amanirem amb un bon raig d’oli
d’oliva tot i remenant-lo ben bé.
Mentrestant, escalfarem els “tacos”. Nosaltres vam emprar el forn (que ja teníem
calent), però podeu escalfar-les uns segons al microones sense cap problema.
Ja amb el pollastre al seu punt, procedirem a farcir els “tacos”, per
fer-ho posarem una mica d’enciam al centre de cada “taco”, sobre seu una
generosa dosi de guacamole per al final, coronar-ho amb les tires de pollastre
que cregueu oportú. Així:
Detall del farciment d'un "taco" |
Per acabar, enrotllareu els “tacos” i els presentareu.
Una possible presentació dels "tacos de guacamole" |
Bon profit!!
Molt bona idea per a un sopar ràpid! me l'apunto!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
No he preparat mai guacamole, tot i que m'agrada molt. Ho tinc als meus pendents!! A veure si m'animo a preparar-lo.....
ResponEliminaPetons,
Olga