Avui os portem una recepta que vam fer per primera vegada ara fa uns quatre
anyets, un postre d’aquells que llueixen amb una combinació de frescor i acidesa
que ja us assegurem d’entrada, no deixen indiferent a ningú. El postre que
us portem avui són unes “Copes de fruits vermells amb formatge fresc”.
Pel nom sembla quelcom complicat, però ja veureu que no és així. Per a
mitja dotzena de copes, necessitareu els següents ingredients:
400 gr. de fruits vermells frescos o congelats
2 cullerades de suc de taronja (o de whisky)
400 gr. de formatge blanc d’untar
100 gr. de galeta
80 gr. de sucre
2 ous
1 llimona
Mantega
Com us hem dit, d’entrada us pot semblar molt complicat però tranquils que no és així, en uns
40 minuts i tres senzills passos, podreu gaudir d’aquest postre de festa. Ho veiem?
El primer que fareu serà posar en un bol els fruits del bosc (o fruits
vermells) prèviament descongelats, la ratlladura de la llimona, 20 grams de
sucre i les dues cullerades de suc / licor. En un altre bol mesclareu el
formatge amb la resta del sucre i els ous.
Seguidament haureu de repartir els fruits en els vasos o copes (compte, ja
que han de resistir el calor) i els cobrireu amb la mescla de formatge. Ho
coureu tot al forn, prèviament escalfat a 150 graus durant uns 30 minuts.
Per últim, triturareu les galetes i les mesclareu amb la mantega fosa.
Torrareu aquesta mescla 10 minuts als forn, a una temperatura de 200 graus, i
ho deixareu refredar.
Finalment, repartireu les galetes per les copes i servireu.
Us venen de gust?
Unes copes de fruits vermells amb formatge fresc a punt de servir |
Bon profit!!
hummmmmmmmmmm que chulada i que bo
ResponEliminaQuines copes més bonees i la presentación és molt vistosa, diuen: Menja'm!
ResponEliminaQue tinguis una bona Pasqua! Petons
Quines copes més maques entren pels ulls i han de ser ben bones, oi? M'ha agradat molt el teu bloc, ja et seguiré! Jo també en tinc un, si vols visitar-me em farà molta il·lusió em trobes aquí
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Una abraçada!