diumenge, 10 de març del 2013

Triangles de formatge Camembert empanats

A vegades, els meus amos es passen un pilot de temps a la cuina per elaborar un plat d’allò més corrent. La recepta que us vull explicar avui no és pas un d’aquests casos, més aviat al contrari. És un plat ràpid i sobretot, atractiu.

Si sou uns amants del formatge, en qualsevol de les seves varietats, i us agrada tastar coses noves, estic convençut que us agradarà aquesta recepta. Els meus amos li van posar "l’original" (i descriptiu) nom de: “Triangles de formatge Camembert empanats”.

És una recepta súper senzilla, i a més, només haureu d’emprar els següents ingredients:

Una caixa de formatge Camembert (ells van emprar la ‘President’)
Un ou
Pa rallat
Oli
Sal


Amb aquests ingredients, us deixo poc a la imaginació, veritat? Meh, meh, meh!!

Bé, potser millor deixar-me de romanços i començar a explicar-vos la recepta, no?

El primer que haureu de fer és agafar un bol que sigui suficientment gran com per cascar-hi un ou, posar-hi un pessic de sal i batre’l bé. Una vegada fet, agafareu un plat i hi posareu una quantitat ben generosa de pa rallat.

A continuació, agafareu un triangle de formatge Camembert i l’amarareu bé amb l’ou per després passar-lo pel pa rallat. Aquest pas el fareu dues vegades per assegurar que l’empanat us quedi ben cruixent.

Ja teniu preparats tots els triangles? Doncs ja només us falta fregir-los. Per fer-ho, posareu una paella al foc amb un bon raig d’oli. Quan l’oli estigui ben calent, anireu posant a la paella cada tros de formatge, i el daurareu bé per a cada costat.

Quan tragueu els triangles de la paella, us recomano que els poseu sobre de paper absorbent, per així evitar els excessos d’oli.

Per últim, només us falta presentar el plat. Jo us recomano que ho feu amb un acompanyament de melmelada. 

Els meus amos, amb la seva poca gracia presentant els plats, van fer-ho així:


Uns fantàstics triangles de Camembert empanats

Bon profit!!

3 comentaris:

  1. m'ha fet gràcia quan he vist la recepta dels teus amos, perquè just aquest cap de setmana també n'he fet pensant en publicar-lo al blog!
    M'encanta el camembert arrebossat, és un plat ben senzill però deliciós!
    miauuuu!!

    ResponElimina
  2. Deliciosos! Un vici per no parar... he he he

    ResponElimina
  3. No l'he fet mai aquesta recepta però m'encanta! petons

    ResponElimina